angie

Met haar altijd unieke stem komt ‘Angie’ zaterdag 17 mei opnieuw naar Zoetermeer om in Theater 1892 (voorheen De Graanschuur) een concert te geven waar de voeten van de vloer kunnen. Dankzij Angie’s enorme Live talent weet deze artieste altijd weer een fantastische show neer te zetten. Ook voor deze show zal Angie er weer sprankelend uitzien en het muziek liefhebbend publiek van Zoetermeer weer onderdompelen in een flinke portie songs ‘Full of Soul’.

Angie’s nieuwste song ‘Break-It’ wordt op dit concert geïntroduceerd voor het live publiek en is kunstig in elkaar gezet, door Angie, die verantwoordelijk is voor de Lyrics, en Roy Op ’t Eynde, die de prachtige muziek voor zijn rekening nam. ‘Break-It’ is de bekroning op hun vruchtbare samenwerking, waarvan er nog velen zullen volgen. ‘Break-It’ wordt net als eerdere publicaties van Angie goed ontvangen door het wereldwijde publiek. U kunt songs van Angie o.a vinden op iTunes door te zoeken naar ‘Just Angie’.

Angie wordt bij haar optreden begeleidt door haar Live Band, onder leiding van Roy Op ’t Eynde, welke bestaat uit 5 zeer gepassioneerde muzikanten.

‘Rebels Ink’ (bekend van X-factor 2013) zal op deze avond als Special Guest optreden.

 

Break It Concert in Theater 1892 te Zoetermeer.

datum 17 mei 2014

Aanvang 21:00, zaal open 20:30

-advertenties-

-goede doel-