sw-wijkpost2Eind juni verhuist de wijkpost Noordhove–Seghwaert van het Meeuwenveld 3 naar de Roggeakker 194, schuin tegenover dansschool Kaptein. Het gebouw waar de wijkpost nu in zit is te groot en te duur geworden. De gemeente heeft het daarom verkocht.

Vanaf 12 mei start de verbouwing van het nieuwe pand aan de Roggeakker. Het grootste deel van de verbouwing vindt binnen plaats. De werkzaamheden buiten worden tot een minimum beperkt. Zo wordt de stoep voor de deur opgehoogd en worden er tijdelijk containers op de parkeerplaatsen gezet. Er zullen geen gevolgen zijn voor de toegankelijkheid van de wijkpost. Direct omwonenden kunnen tijdelijk ongemak ondervinden van de verbouwing. Als de verbouwing voorspoedig verloopt opent de nieuwe wijkpost op 20 juni haar deuren. Tot die tijd blijft de wijkpost aan het Meeuwenveld open.

Dienstverlening onveranderd

Alleen de locatie van de wijkpost verandert, de dienstverlening blijft hetzelfde. Bij de wijkpostmedewerkers kunnen inwoners terecht met al hun wensen, klachten en ideeën over de wijk en de gemeente. De wijkagent houdt een keer per week een spreekuur in de wijkpost en de wijkwethouder heeft maandelijks een spreekuur.

Vragen?

Met vragen over de verhuizing of verbouwing kunnen inwoners nu nog terecht bij de wijkpost aan het Meeuwenveld 3. Inwoners kunnen langskomen, bellen (079) 346 9005 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wijkpost is open op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur. Op www.zoetermeer.nl/noordhove-seghwaert vindt u meer informatie over de wijkpost en het laatste nieuws over uw wijk.

-advertenties-

-goede doel-