dsc 4119

Nick en Simon goed op dreef...

Een ruime 10.000 bezoekers maakten er met elkaar een prachtig feest van: de afsluiting van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer! Al vanaf het begin van de optredens liep het Marktplein goed vol, tijdens de optredens van de 3J’s en Nick en Simon was het festivalterrein bomvol. “Zoetermeer kan goed feesten!”, vond ook burgemeester Aptroot na afloop van het festival. De burgemeester was zeer tevreden over het verloop van de dag, het was een groot feest, goede stemming en alles is goed gegaan.

Een verrassingsoptreden was er van Najib Amhali, die met de Plus Support act optrad. De eerste hoofdact van de avond, de 3J’s, openden met de welbekende palingsound. Zij kregen de handen op elkaar van het enthousiaste publiek en genoten ook zelf van het optreden. De 3 bekende Volendammers speelden ook nog in Almere en Groningen, maar vonden zelf op twitter: “Zoetermeer heeft gewonnen vandaag. Eerlijk is eerlijk!”

dsc 3833dsc 4141  

De vele fans gingen pas echt uit hun dak bij het optreden van Nick en Simon! Een aantal liedjes, zoals ‘Steeds weer’ gingen opeens over Zoetermeer, tot grote instemming van het publiek! Ook de verschillende meezingers konden rekenen op een enthousiast onthaal. Natuurlijk werd het nummer ‘Vrij’ gespeeld, dat Nick en Simon speciaal maakten voor bevrijdingsdag. Met grote hits als ‘Rosanne’ en ‘Pak maar mijn hand’ werd het veel te snel al twaalf uur en tijd voor het allerlaatste nummer ‘Lippen op de mijne’.

20140505-16148 20140505-16166

Het Avondfestival werd afgesloten met een knallende en spectaculaire vuurwerkshow.

dsc 4099

Kijk op onze fotogallery voor alle foto's van de avond!

www.zoetermeeractief.nl/z-meerders/foto-albums/avondfestival-5-mei-2014

Foto's gemaakt door Gerard van Warmerdam, Marja de Laaf en Rita Soutendijk

-advertenties-

-goede doel-