Moederdag202014Beleef op zaterdag 10 mei alvast de voorpret van moederdag. Moederdag is dé dag om onze moeders te eren! Ontbijtje op bed, een bosje bloemen, een kaartje. Aangezien moeders het, over het algemeen, altijd leuk vinden om iets te krijgen, gaan de winkeliers uit de Dorpsstraat vijf moeders uit Zoetermeer extra in het zonnetje zetten. Zo zullen zij prachtige verrassingspakketten samenstellen met diverse leuke moederdag-verwen-items. Denk hierbij aan een zeer uitgebreid pakket met onder andere iets lekkers, bonbons, een flesje wijn, diverse cadeaubonnen, een geurtje en nog veel meer leuke hebbedingetjes.

Vanaf zaterdag 3 mei kunt u een kaartje met uw gegevens in een spaarpot doen. Die spaarpotten staan op toonbank van elke winkel in de Dorpsstraat. Op vrijdag 9 mei zal uit alle ingezamelde kaartjes de vijf winnaars uitgeloot worden. Deze gelukkige moeders zullen worden uitgenodigd om op zaterdag 10 mei om 16.00 uur het verrassingspakket in ontvangst te nemen.

En, vergeet echter niet dat het eigenlijk iedere dag moederdag is, alleen zal de Dorpsstraat haar op zaterdag 10 mei op deze manier iets meer gaan verwennen.

-advertenties-

-goede doel-