20140312-11964

Op de plek van stadsboerderij ‘Het Buitenbeest’ komen kinderopvang, de kinderboerderij, de wijktuin en het Vrije Tijdscentrum samen tot één unieke locatie met de nieuwe naam… ‘De Speelboerderij’.

‘De Speelboerderij’ is ondergebracht in een pand met een kas waarin het hele jaar, door zowel het Vrije Tijdscentrum als Natuur en Milieu Educatie van gemeente Zoetermeer, activiteiten voor kinderen worden georganiseerd en de opvang van De Drie Ballonnen zal plaatsvinden.

De officiële opening van ‘De Speelboerderij’ zal in het weekend van 4 en 5 juli 2014 zijn.

FotoDDBPR

Achteraan Silvia Romijn, directeur van De Drie Ballonnen, vooraan Margarita Vogel, Locatiemanager Rokkeveen - Meerzicht.

Per 2 juni 2014 zal De Drie Ballonnen hier al starten met een verticale groep voor kinderen van 0 - 4 jaar. De verticale groep, gevestigd in het hoofdgebouw, huist in de nabijheid van een geitenweide.

Daarnaast start De Drie Ballonnen op deze locatie tevens met een groep Buitenschoolse opvang van 4 - 12 jaar. Voor alle kinderen die hier opvang gaan krijgen, staat de binding met de natuur centraal. De visie van de kinderopvang zal op deze locatie fysiek meer vorm krijgen middels ‘Wat je zaait, is wat je oogst’, de dieren, de natuur en het nieuwe natuurspeelterrein.

Na schooltijd, tijdens de schoolvakanties en in het weekend is het terrein toegankelijk voor kinderen uit Zoetermeer om te genieten van de geboden activiteiten.

De opvang start in juni, maar inschrijven voor deze kinderopvanglocatie is vanaf heden alvast mogelijk. U kunt zich vanaf de eerste week van mei aanmelden voor een rondleiding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

-advertenties-

-goede doel-