SWKGroep hockey toernooi winnende team 01

In aanloop naar het WK Hockey (Rabobank Hockey World Cup) in Den Haag organiseerde de SWKGroep 29 april een groot WK Hockeytoernooi voor BSO-kinderen uit heel Zuid-Holland en Utrecht.

SWKGroep hockey toernooi Opperste concentratie 01Tijdens de Rabobank Hockey World Cup 2014 van 31 mei tot en met 15 juni 2014 strijden de Nederlandse teams tegen de beste landenteams om de wereldtitel. De SWKGroep wil de kinderen bij al haar kinderopvangorganisaties een WK Hockey beleving meegegeven. Daarom organiseerde zij een groot hockeytoernooi waarbij de kinderopvangorganisaties van de SWKGroep uit heel Zuid-Holland en Utrecht hun enthousiaste teams afvaardigen. Alle kinderen hadden op de BSO al de spelregels geleerd en hun techniek geoefend in speciaal georganiseerde hockey clinics. De kinderen van Kern Kinderopvang Zoetermeer streden met 220 BSO-kinderen om de eer in dit grote hockeytoernooi. Team Frankrijk mag zich de winnaar noemen en gaat met het hele team een échte wedstrijd van het WK Hockey bezoeken.

WK Hockey mascotte Stockey in de jury

Naast het hockeytoernooi was er ook een techniek parcours. Nieuwe dingen leren, techniek verbeteren en vooral veel hockeyplezier. De hockeykwaliteiten werden beoordeeld door een deskundige jury. WK mascotte Stockey, hockey international Tim Jenniskens en Chris van Tongeren directeur kinderopvang waren onder de indruk. Alle kinderen hebben vol enthousiasme meegespeeld. Mats Blok, 9 jaar, ging trots met de eerste prijs naar huis.

-advertenties-

-goede doel-