Elk weekend zijn er in Zoetermeer wel leuke sportevenementen of wedstrijden. Zoetermeer Actief houdt voor u bij waar u moet zijn om te genieten van sport!

ARTC a5 KidssportdagArctic For Kids brengt kinderen in beweging. Op deze sportieve spektakeldag kunnen alle kinderen uit Zoetermeer een leuke, gezonde dag ervaren en daarnaast mee doen met  waar dit event om draait: Kinderen kennis laten maken met de intensieve en ook winterse omstandigheden en activiteiten waarin de grote expeditie zal plaatsvinden.

Het event vindt  plaats op 1 juni op verschillende locaties in Zoetermeer. Deze locaties zijn; SnowWorld (strijd met de sneeuw), Ayers Rock (berg klimmen), Dutch Water Dreams (wild water beheersen) en het voormalig DSO terrein in het van Van Tuyllpark (sportieve uitdagingen).

Toegang voor dit gedeelte op het DSO terrein van dit evenement is €2,50. Echter de Zoetermeerse kinderen geboren in 2004 hebben die dag gratis toegang tot het voormalig DSO-terrein gelegen naast Silverdome aan de Van der Hagenstraat. 

 

Te land, te water en in de sneeuw splash for cash small

Op zondag 2 juni vanaf 16:00 uur vindt ‘Te land, te water en in de sneeuw’ plaats in SnowWorld Zoetermeer. Ski of snowboard over een waterbak van maar liefst 23 meter lang en haal de overkant! Wie haalt de bel aan het einde van de waterslide en wie haalt een nat pak?

Iedereen mag zich inschrijven voor de wedstrijden en maakt kans om mooie prijzen te winnen!

 

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Alle sportcursussen op een rij

Overzicht sportevenementen

Leuk om te lezen: jeugdsport interviews

-advertenties-

-goede doel-