20130530 14713

Burgemeester Aptroot verwelkomde zelf ook vele deelnemers aan de rolstoelvierdaagse op de afsluiting

Met muziek en vrolijke ballonnen werd de rolstoelvierdaagse donderdagmiddag afgesloten. Met 270 deelnemers was de vijfde editie van dit evenement voor ouderen groter dan ooit. Vier dagen lang reden vele vrijwilligers de rolstoelen door de mooiste plekjes van Zoetermeer. Voor de oudere bewoners van de tehuizen is de rolstoelvierdaagse een evenement waar ze al lang naar uit kijken. Vier dagen lang genieten ze van het uitje in de buitenlucht en komen weer op andere plekken in Zoetermeer via de uitgezette routes.

20130530 14717 20130530 14718
Er was veel belangstelling voor het concert van muziekvereniging Kunst en Vriendschap

Alle deelnemers aan de rolstoelvierdaagse kregen bij aankomst in het Stadshart een roos, ballon en wat lekkers. Vele deelnemers werden daarnaast ook nog in de bloemetjes gezet door vrienden en familie die de rolstoelers kwamen inhalen. Burgemeester Aptroot reikte de eerste medaille uit aan een van de deelneemsters, alle andere deelnemers krijgen de medaille bij terugkomst in het tehuis. Burgemeester Aptroot: “Het is voor de eerste keer dat ik dit geweldige evenement mee mag maken en het maakt me nóg trotser op Zoetermeer dan ik al ben! Al die vrijwilligers die hier meehelpen en de vele bedrijven die achter het evenement staan als sponsor: Zoetermeer is geweldig!”

Kunst en Vriendschap zorgde voor een prachtig concert in de Burg van Leeuwenpassage waar alle deelnemers en begeleiders zichtbaar van genoten.

20130530 14725 20130530 14728
Burgemeester Aptroot reikt de eerste medaille van de rolstoelvierdaagse uit

 

-advertenties-

-goede doel-