CIMG5620

De Drie Ballonnen bestaat dit jaar al weer 21 jaar. Om dit te vieren hebben zij afgelopen vrijdag 24 mei voor alle kinderen van de buitenschoolse opvang een spetterende Première filmavond georganiseerd op 3 verschillende locaties in Zoetermeer: Buytenwegh, De Leyens, en Oosterheem.

De kinderen waren verkleed in smoking, gala of prinsessenjurk en liepen als echte filmsterren over de rode loper. Natuurlijk waren vele fotografen aanwezig om de sterren op de camera vast te leggen. De kinderen hebben film gekeken, gedanst en na afloop kregen ze een goodiebag mee naar huis. Al met al een geslaagde avond.

CIMG5588 P5240244

Elk jaar steunt het Kdv een goed doel, dit jaar is gekozen voor De Voedselbank Zoetermeer. Hiervoor werden pakketten samengesteld die gericht zijn op jonge gezinnen. In elk pakket zal tevens het spel "Staan als een Boom" worden toegevoegd welke gesponsord worden door het bedrijfsleven en de medewerkers van De Drie Ballonnen.

Op de filmavond namen veel kinderen producten/ levensmiddelen mee om de pakketten aan te vullen. Ook worden er deze week op alle vestigingen meer producten verzameld om er voor te zorgen dat de pakketten straks goed gevuld zijn.

Voor alle kinderdagverblijf kinderen wordt er zaterdag 1 juni nog een jaarfeest georganiseerd. De voedselbank zal op die dag de pakketten in ontvangst gaan nemen.

 

Bij Uittips vindt u alle uitgaanstips voor theater, muziek en bioscoop

Bent u op zoek naar een Kinderfeestjes, of het adres van de kinderboerderij? U vindt het op Zoetermeer Actief!

-advertenties-

-goede doel-