Rob de Nijs PersOp zaterdag 1 juni komt Rob de Nijs voor een exclusieve clubshow naar de Boerderij in Zoetermeer. De 70- jarige zanger verheugt zich er op om weer eens in een popzaal op te treden. Dit is immers de plek waar het ooit allemaal begon. Het belooft een bijzondere show te worden.

Begin jaren zestig kon niemand voorspellen dat tieneridool Rob de Nijs ruim 50 jaar later nog steeds aan de top van de Nederlandse muziek zou staan. Van zijn doorbraak met het nummer 'Ritme van de Regen', tot 'Banger Hart', Rob de Nijs heeft meer hits behaald dan menig artiest nummers heeft geschreven. Vorig jaar vierde hij zijn 50 jarig jubileum als zanger. Rob de Nijs is inmiddels 70 jaar, maar hij is nog lang niet van plan om met pensioen te gaan. Voor deze gelegenheid doet hij de Boerderij in Zoetermeer aan voor een exclusieve clubshow! 

Rob de Nijs is een pure artiest met een fantastische stem, die zijn liedjes met evenveel gemak zingt in een stadion of één van de grote Nederlandse concertzalen. Na al die jaren speelt hij nog steeds met alle plezier van de wereld en weet hij menigeen te ontroeren tijdens zijn live concerten. Begeleid door zijn eigen band 'Pur Sang' combineert hij zijn grote hits met ongelofelijk mooie liedjes die voor hem worden geschreven door de beste tekstschrijvers en componisten die Nederland rijk is. De kaartverkoop loopt via www.ticketmaster.nl en Free Record Shop.

Zaterdag 1 juni 2013

Rob de Nijs

Aanvang 20.30 uur, avondkassa geopend vanaf 19.30 uur

Toegang 27,- euro (vvk excl. servicekst) / 30,- euro (avondkassa indien beschikbaar)

Cultuurpodium Boerderij

Amerikaweg 145, Zoetermeer

www.boerderij.org

-advertenties-

-goede doel-