CrimezoneVan 31 mei t/m 30 juni 2013 wordt voor de 25ste keer de Maand van het Spannende Boek gehouden. Met deze themamaand brengt de bibliotheek de misdaadliteratuur onder de aandacht van een breed lezerspubliek. Nog geen lid van de bibliotheek? Dan is dit uw kans, we geven €10 korting op het 5- sterrenabonnement en bovendien ontvangt u de jubileumglossy Crimezone cadeau!

Lid worden loont!

Nog nooit was het zo spannend om lid te worden van de bibliotheek, want tijdens de Maand van het Spannende Boek krijgt u een forse korting op het lidmaatschap. Neem het 5- sterrenabonnement zodat u het hele jaar gratis kunt reserveren, lenen en verlengen!! In de actieperiode van 31 mei t/m 30 juni 2013 krijgt u op het 5-sterrenabonnement €10 korting. U betaalt dus geen €59,95 maar voor het eerste jaar slechts €49,95. Dus voor iets meer dan €4,00 per maand kunt u onbeperkt (spannende) boeken lezen. Bovendien ontvangt u van ons de jubileumglossy Crimezone cadeau!

Avond van het Spannende Boek

Op donderdagavond 30 mei vindt in Felix Meritis in Amsterdam de Avond van het Spannende Boek plaats. Dit is zonder twijfel het spannendste feest van Nederland en is de officiële start van de Maand van het Spannende Boek. Een avond vol spannende verhalen, optredens met auteurs uit binnen- en buitenland, muziek, signeersessies en huiveringwekkende uitspraken in De Literaire Rechtbank. Ook worden de winnaars van De Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek, en de Schaduwprijs, voor het beste debuut, bekendgemaakt. Grote Nederlandse en buitenlandse auteurs maken deze avond hun opwachting. Aanwezig zijn o.a. Karin Slaughter, Nicci French, Tommy Wieringa, Loes den Hollander, Thomas Ross en René Appel.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-