CKC Open Dag 1 juni 2013 a

Met gemiddeld zo’n 1500 bezoekers is de Open Dagvan het CKC altijd een dag om naar uit te kijken: een Kinderplein met workshops en activiteiten voor iedereen van 2 tot 12 jaar, een buitenpodium met spetterende dans- en muziekoptredens en het Digital Art Lab waar je je kunsten kunt ‘digitaliseren’.  Maar ook exposities en diverse open lessen vullen het programma. Kortom; een dag waar bezoekers, leerlingen en docenten samen komen voor een feestelijke dag vol kunst en cultuur!

Het volledige programma vind je hier: CKCOpenDag.

Nieuw cursusaanbod

CKC Open Dag 1 juni 2013 cUiteraard vieren we tijdens de Open Dag ook de lancering van het nieuwe cursusaanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van DJ, Musical, Moderne dans, Boys on beats, Hiphop, Guitar night of 3D-printen? Veel verschillende jaarcursussen maar ook heel veel korte cursussen op het gebied van muziek, dans, theater & musical, beeldende kunst, digitale fotografie, kunstgeschiedenis en cursussen voor peuters en kleuters.

Extra voordeel op je cursus!
Wist je dat je extra korting kunt krijgen op je cursus? Wanneer je in het bezit bent van de Sport- en Cultuurcheque kun je maar liefst  € 100,- korting krijgen! Krijg nog meer korting op je cursus met de ZoetermeerPas. Pak je voordeelcheque 3, 4 en/of 5 en neem het mee naar het CKC. En bespaar tot € 166,-. Volg papa, mama, broertje of zusje ook les bij ons? Dan krijg je 12% korting op een jaarcursus.

Proeflessen

Weet je nog niet of je aankomen seizoen ergens aan mee wilt doen, dan is er ook een mogelijkheid om je t/m 7 juni aan te melden voor twee proeflessen (€ 15,00). Deze zullen plaatsvinden in de periode van 24 juni t/m 6 juli.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-