foto-ton-hermans

Winnende foto van Ton Hermans met 28 punten.

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren met ingang van 4 juni 2013 in grand café "EL PATIO" van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont de winnende foto’s en overige inzendingen voor de jaarwedstrijd van de beste foto van 2012 van de leden van de Fotogroep Zoetermeer.

Jaarlijks organiseert de Fotogroep een verkiezing waar de leden en hun partners de foto van het jaar kiezen. Hierbij kan men een foto 1, 2 of 3 punten toekennen. De eigen foto of die van de partner mag natuurlijk niet gekozen worden!

Winnaar Ton Hermans : “Zwaluwen worden in de lucht gevoerd, maar in de begin periode heb je een kans dat ze soms op een hek of zo zitten. Eindelijk was het een keer raak voor me. Ik had mijn camera goed staan, met de 70-200mm f/2.8 er op en kreeg ongeveer 15 minuten de tijd van mijn ‘modellen’, daarna voerde moe weer in de lucht. Na 1 seizoen steeds voor niks naar die plek geweest te zijn heb ik nu wel een serie foto's waar je het voor doet. Het sleutelwoord is veel geduld.”

Binnen de Fotogroep Zoetermeer zijn diverse werkgroepen actief die op gezette tijden gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen binnen het onderwerp van de werkgroep. Dit zijn naast de werkgroep Portret, ook de werkgroepen Landschap en Natuur, Architectuur en Avondfotografie.

De expositie is te zien in het Atrium van de Gondelkade 33 te Zoetermeer, van 4 juni 2013 t/m 4 augustus 2013. Openingstijden: maandag-vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur

Zie ook: www.fotogroep-zoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-