Elke dag worden de overzichten op Zoetermeer Actief bijgewerkt zodat u altijd de nieuwste en leukste uitjes kunt vinden op Zoetermeer Actief.

Klikt u voor de overzichten op het kopje ‘Uit tips’: theater, muziek en bioscoop

Onze  tips:

banner1 498x296Pink Floyd Tribute

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de legendarische band Pink Floyd hun meest legendarische meesterwerk ‘Dark Side of the Moon’ uitbracht.. JJ Music House laat dit feit niet onopgemerkt voorbij gaan en pakt vrijdag 24 mei uit met een avondvullende ‘clubshow’ van de meest veelbelovende tributeband van dit moment.

Van der Hagenstraat 34A (in het Van Tuyll sportpark), Zaal open 21:00 uur, Aanvang: 22:00 uur

 

Kinderkoor de Zevensprong bij Leger des Heils

mzz zevensprong1Op zondagochtend 26 mei  is het interkerkelijk kinderkoor de Zevensprong aanwezig in de samenkomst. In deze samenkomst staan dank- en lofprijzing centraal. Er is dan ook veel aandacht voor muziek en zang. De dienst staat onder leiding van luitenant-kolonel en mevrouw van Kesteren.

Het kinderkoor de Zevensprong bestaat sinds 1998. Het is ontstaan op initiatief van enkele enthousiaste ouders die in de nieuwe wijk Rokkeveen van Zoetermeer een kinderkoor misten. Het koor bestaat nu uit 11 jongens en meisjes. Het repertoire bestaat uit bekende en ook minder bekende liedjes die vooral een functie hebben in kerkdiensten.

De samenkomst begint om 10.30 uur in de korpszaal aan het van Lierepad 13, 2722 CK in Zoetermeer. Iedereen is van harte welkom.

 

Zwitserse sopraan en Duitse bariton zingen Das Italienisches Liederbuch

Sabine Wüthrich fotoOp woensdag 29 mei geven de Zwitserse sopraan Sabine Wüthrich en de Duitse bariton Florian Just  samen met de pianist Daniël Kramer een verrukkelijke uitvoering van Das Italienisches Liederbuch van Hugo Wolf. Voor de pauze een selectie uit de mooiste liederen van Franz Schubert. Dit alles in de prachtige akoestiek van Centrum De Regenboog in Rokkeveen.

De entree bedraagt 13 euro. Tot 18 jaar betaalt men 5 euro en houders van een Zoetermeerpas hebben gratis toegang. Aanvang 20.15 uur.

-advertenties-

-goede doel-