dinos

Lig je in scheiding of ben je al gescheiden en maak je je zorgen om je kind van 6-8 jaar? Dan is er nu, eenmalig en gratis, een programma om je kind een extra steuntje in de rug te geven. Dappere Dino’s (www.dapperedino.nl) wordt uitgeprobeerd in Zoetermeer. Op een speelse manier gaat je kind met nog 6 andere kinderen én een speciaal opgeleide trainer van Jeugdformaat  aan de slag rondom het thema ‘scheiding’.  Vragen als: ‘hoe voelt het als je ouders gaan scheiden of gescheiden zijn, wat kan je daar als kind aan doen en waar kun je niets aan doen?’, komen aan de orde. Het doel van de training is om je kind meer zelfvertrouwen te geven en een meer realistische kijk op de scheiding. 

Belangrijk om te weten is dat Dappere Dino’s een preventieve groepstraining is en niet  geschikt is voor kinderen met ernstige gedrags- en /of emotionele problemen.

De Dappere Dino groep Zoetermeer bestaat uit maximaal 7 kinderen uit groep 3 en 4 van de basisschool.

Deze groep komt 12 keer bij elkaar, op woensdagmiddag van 13.30 – 14.15 uur. De start van de training is op 12 juni 2013.

Interesse? Mail, bel of kom langs bij het Meerpunt inlooppunt in de hoofdbibliotheek van Zoetermeer, ook op vrijdagavond of op zaterdag, 079-3310325, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.meerpunt.nl.

-advertenties-

-goede doel-