Ellister vd M SmallTrompettiste Ellister van der Molen zal zondagmiddag 2 juni met haar kwartet een geweldig optreden verzorgen voor Fascinating Jazz in de Sniep.

Opgegroeid in de Haagse jazzscene, heeft Ellister van der Molen aanvankelijk haar wortels in de bebop en hardbop, maar ze heeft ook andere jazzstijlen ontwikkeld. Op het Haags conservatorium studeerde ze bij Frans Elsen, Jarmo Hoogendijk en Ack van Rooijen. Sindsdien heeft ze als sideman veel gespeeld in binnen- en buitenland en is als zodanig op een 18-tal cd's te horen. Eind 2011 nam ze een eigen cd op met haar band Triplicate en laat hiermee horen een eigen geluid te hebben.

Op 2 juni vormt Ellister van der Molen een uniek gelegenheidskwartet met de Amerikaanse pianist Jeremy Manasia, die speciaal voor een paar optredens uit New York is overgekomen en daarbij contrabassist Jos Machtel en de Belgische drummer Matthias De Waele. Met dit kwartet heeft Ellister onlangs een cd uitgebracht die is opgenomen in de New Yorkse jazzclub 'Smalls'.

Zondag 2 juni belooft dus weer een interessante en jazzy middag te worden.

Reserveren via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk via 079 3316177. Ingesproken berichten worden uiteraard verwerkt, maar niet nagebeld, tenzij uitverkocht. 

 

-advertenties-

-goede doel-