splash for cash small

Op zondag 2 juni vanaf 16:00 uur vindt ‘Te land, te water en in de sneeuw’ plaats in SnowWorld Zoetermeer. Ski of snowboard over een waterbak van maar liefst 23 meter lang en haal de overkant! Wie haalt de bel aan het einde van de waterslide en wie haalt een nat pak?

Iedereen die de bel laat luiden maakt kans op mooie prijzen. Onder andere diverse wintersportproducten van Duijvestein Wintersport, € 250,- cash, kleding van Burton, een reischeque van Sunweb t.w.v. € 250,-, twee vliegtickets van transavia.com en nog veel meer!

Iedereen mag deelnemen aan ‘Te land, te water en in de sneeuw’! Alleen de overkant halen te makkelijk? De echte pro’s kunnen zich opgeven voor het aansluitende evenement “Splash for Cash” om 19:30 uur. Maak de beste trick over de waterbak, haal de overkant en maak kans op een deel van de prijzenpot van € 1250,-!

Inschrijven voor ‘Te land, te water en in de sneeuw’ kan 2 juni om 15:30 uur. Inschrijven voor “Splash for Cash” kan om 19:00 uur. Deelname bedraagt € 12,50 (€ 2,50 voor jaarkaarthouders). Dit is inclusief een 2 uur skipas, één consumptie en bittergarnituur tijdens de prijsuitreiking om 18:15 uur (Te land, te water en in de sneeuw) en 21:45 uur (Splash for Cash). Inschrijven voor beide wedstrijden kost € 20,-.
 

De evenementen worden mede mogelijk gemaakt door Sunweb, transavia.com, Duijvestein Wintersport, Burton en hoofdsponsor Mountain Dew.

-advertenties-

-goede doel-