epicUtopolis en Filmpie organiseren zaterdag 25 mei een filmmiddag voor kinderen met allemaal leuke activiteiten en de nieuwste 3D animatiefilm: Epic. Epic is de nieuwe spannende, grappige animatiefilm voor het hele gezin en is gemaakt door de makers van Ice Age en Rio.

Vanaf 12.00 uur staat er een lekker welkomstdrankje voor iedereen klaar. Er zijn leuke spelletjes en activiteiten voor kinderen te doen, waarmee ook prijzen te winnen zijn! Aansluitend zal de film om 13.00 uur starten.Kinderen mogen verkleed komen in de stijl van de film als Bladerjongen of Bladermeisje!

Epic gaat over de aanhoudende strijd tussen goed en kwaad in het bos. Het Bladervolk wil hun verborgen wereld beschermen tegen de vernietigende Boggans. Als de tiener MK op magische wijze naar deze samenleving wordt getransporteerd zal ze moeten samenwerken met een bont gezelschap om hun wereld te redden – en die van ons.

Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen voor € 8,50. Dit is exclusief 3D-bril. Reserveren kan www.utopolis.nl , direct aan de kassa of telefonisch via 079-33 00 366.

-advertenties-

-goede doel-