foto1

Dark Side of the Moon integraal gespeeld door Infloyd

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de legendarische band Pink Floyd hun meest legendarische meesterwerk ‘Dark Side of the Moon’ uitbracht. Dit album is misschien wel de meest invloedrijke, inspirerende en succesvolle langspeler uit de moderne rockgeschiedenis. JJ Music House laat dit feit niet onopgemerkt voorbij gaan en pakt vrijdag 24 mei uit met een avondvullende ‘clubshow’ van de meest veelbelovende tributeband van dit moment.

banner1 498x296Infloyd debuteerde mei 2012 op de Nederlandse podia en heeft zich in een jaar tijd ontwikkeld tot een band waar de muziekliefhebber niet meer omheen kan. De vakjury van de internationale bandcompetitie The Clash of the Cover Bands rekende Infloyd in 2012 al tot de beste van de Benelux en gezien de volle zalen van de afgelopen tijd hebben de muzikanten ook de sympathie van het grote publiek gewonnen. Zanger/gitarist Marco Bouwmans: “Op 27 april speelden we in een vrijwel uitverkocht TriPodia in Katwijk voor zo’n 750 man, en reken erop, het wordt wat ons betreft nog veel mooier en groter. Toch hebben we iets met de zogenaamde ‘clubshow’. In een kleine zaal is het contact met het publiek veel directer. Zo krijg je een ander samenspel. Elk optreden is een wisselwerking, en zeker in zo'n compacte ruimte als JJ Music House, met zijn heerlijke 'houten' akoestiek, krijgt onze show bijna de sfeer en intimiteit van een huiskamerconcert. Wij kijken er naar uit.”

Infloyd weet de kenmerkende sound&feel van Pink Floyd huiveringwekkend dicht te benaderen. Composities blijven overeind maar krijgen wel een eigen handschrift. Soms is dat meer ingetogen, maar graag speelt de groep ook ruimer buiten de lijntjes van geproduceerde studioversies en zet op gepaste momenten een indrukwekkend rockende wall-of-sound neer! De band kent het verschil tussen muziek uitvoeren en muziek spélen, en kiest vol overgave voor het laatste. Verwacht hier dus geen gedirigeerde naspeelmachine, nee hier speelt een live band! De band die met beide benen op de planken de unieke Pink Floyd-beleving tot een steevast hoogtepunt brengt.

Vrijdag 24 mei

JJ Music House

Van der Hagenstraat 34A (in het Van Tuyll sportpark)

2722 NT  Zoetermeer

www.jjmusichouse.nl

06 - 12 97 11 08 (Aad)

Zaal open 21:00 uur

Aanvang: 22:00 uur

Reserveren van kaarten (à € 15,-) is aanbevolen i.v.m. capaciteit zaal, en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld s.v.p. naam en aantal kaarten

www.infloyd.nl

www.facebook.com/InfloydNL

-advertenties-

-goede doel-