Op 15 mei laten leden van de Filmgroep Zoetermeer hun favoriete film zien. De zaal aan de Petuniatuin 7a (ingang Parkdreef) is open voor publiek vanaf 20.00 uur.

filmstripGe├»nteresseerden kunnen kennis maken met de leden van de Filmgroep Zoetermeer en alles wat zij te bieden hebben. Binnen de  groep is er veel kennis en ervaring met o.a. apparatuur en de manier van het monteren van een film. De club beschikt ook over clubapperatuur waarmee gewerkt kan worden.

Film en video, technische avond
Op woensdag 22 mei er een avond over techniek. Alle vragen op film- en video-technisch gebied zullen zo goed mogelijk beantwoord worden (en er is zoals altijd een goede kans dat dat lukt!) Heb jij vragen over je camera of over het video bewerkingspakket dat je gebruikt, kom dan 22 mei om 20.00 uur naar Petuniatuin 7a (ingang Parkdreef). Meld wel je vragen van te voren aan bij de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vakantiefilm
Op woensdag 29 mei om 20.00 uur organiseren ze een avond over het maken van een vakantiefilm. Hoe doe je dat zo, dat een buitenstaander het ook een leuke film vindt?


Alle activiteiten worden gehouden aan de Petuniatuin 7a (ingang Parkdreef).

Meer informatie: zie  www.fvcz.nl,  of bel de secretaris: 0180-638085.  Een mailtje stuur je naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Informatie en aanmelden bij Christa Tas, Co├Ârdinator activiteiten Seghwaert Petuniatuin 079-3414619

 

-advertenties-

-goede doel-