voedselbank-actie

De vrijwilligers van de Voedselbank Zoetermeer zijn zaterdag 18 mei de hele dag aanwezig in de Albert Heijn XL in het Stadshart om de pakketten van de voedselbank aan te vullen. Veel supermarktbezoekers willen graag meehelpen aan de actie en kopen een kleinigheid extra bij de wekelijkse boodschappen om dit vervolgens aan de voedselbank te doneren.

Vier keer per jaar houden de vrijwilligers van de voedselbank in een supermarkt in Zoetermeer een grote actie om voedsel in te zamelen. De voedselbank Zoetermeer krijgt van de nationale organisatie elke week kratten die half gevuld zijn. In het depot in Zoetermeer worden deze kratten aangevuld met levensmiddelen en dagelijkse benodigdheden die in Zoetermeer zijn verzameld voordat de pakketten uitgedeeld worden aan de gezinnen.

Wie mee wil helpen maar deze actie net heeft gemist kan ook voedsel en dagelijkse benodigdheden zoals tandpasta of schoonmaakproducten langs brengen bij het depot: ALLEEN op donderdag tussen 12.30 – 13.30 bij de (tijdelijke) loods: Goudstraat 77 in Zoetermeer (Rokkeveen, door het blauwe hek, deur 1).

 

-advertenties-

-goede doel-