P1130020Elke dag worden de overzichten op Zoetermeer Actief bijgewerkt zodat u altijd de nieuwste en leukste uitjes kunt vinden op Zoetermeer Actief. Bij evenementen vindt u alle leuke evenementen die in Zoetermeer georganiseerd worden.

Klikt u voor de overzichten op het kopje ‘Uit tips’: theater, muziek en bioscoop

Onze  tips voor dit Pinksterweekend:

Zaterdag 18 mei wordt het Stadshart één groot toneel met het Festival Straatmuziek en Theater. Van 12 tot 17 treden op diverse locaties in het Stadshart straatmuzikanten en artiesten op.

Oldtimerdag in de Dorpsstraatoldtimers

Ook in de Dorpsstraat is zaterdag 18 mei veel te beleven met de Oldtimerdag Dorpsstraat. Dit jaar staat dit feest in het teken van de Amerikaanse klassiekers. Naast auto's zijn er ook veel optredens.

Vanaf half twee worden de Oldtimers weer terug verwacht in de Dorpsstraat voor het Concours d´Elégance.

De kleinste bezoekers moeten beslist langs gaan bij winkelcentrum Oosterheem, want daar komt hun held Nijntje op bezoek! Tussen 12 en 16 kunnen de kinderen op de foto met Nijntje, knutselen of een dansje doen.

sit-schapen-scherenZondag 19 mei, eerste Pinksterdag, is er op alle Stadsboerderijen weer veel te beleven. Er zijn volop jonge dieren te bewonderen. Op stadsboerderij De Weidemolen worden tussen 14.00-16.00 uur de schapen geschoren tijdens het Schaapscheerdersfeest.

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, kunt u terecht bij het Woonhart Zoetermeer voor een dagje lekker woonwinkelen. De winkels zijn open van 12.00 – 17.00 uur!

Ook wordt maandag het jaarlijkse Voorjaarsfeest op Het Buitenbeest gehouden. Van 13.00 tot 16.30 uur is er weer van alles te doen en te beleven voor het hele gezin. Er zijn demonstraties schapenscheren en wolspinnen, knutselactiviteiten en een springkussen

-advertenties-

-goede doel-