ciskederatGreg & Baud Productions is op zoek naar goede en enthousiaste zangers en zangeressen met sterke acteerkwaliteiten voor de nieuwe, groots opgezette, familievoorstelling CISKE DE RAT - DE MUSICAL. De voorstelling, uit de stal van Joop van den Ende Theaterproducties, wordt in de kerstvakantie (20 december 2013 t/m 5 januari 2014) gespeeld in het Kwadrant Theater en zal 14 keer te zien zijn!

Voor de nieuwe kerstproductie is Greg & Baud Productions op zoek naar twee groepen spelers. Een volwassen cast met zangers en zangeressen tussen de 16 en 60 jaar oud en een kindercast (waaronder de rol van Ciske de Rat) met kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. De volwassen cast repeteert in de periode van 31 augustus t/m 19 december elke week op maandag- en woensdagavond in het Kwadrant Theater in Zoetermeer. De kindercast repeteert in dezelfde periode om de twee weken op maandag- en woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Voor de rol van Ciske de Rat wordt een apart repetitierooster opgesteld.

Meer informatie over de productie, rollen, het repetitieproces en de audities is te vinden op www.greg-baud.nl . De audities vinden plaats op 15, 16 en 17 juni 2013 en opgeven voor de audities (via het aanmeldformulier op de website) kan vóór 8 juni aanstaande. Voor vragen of onduidelijkheden over de productie of de audities kun je contact opnemen met de productieleiding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41795649.

-advertenties-

-goede doel-