fonds181891

U mag het niet missen ‘De Negende Floravontuur Wandeltocht’ op zaterdag 25 mei. Tijd om uw schoenen weer uit het vet te halen  voor prachtige wandelroutes in en rondom Zoetermeer met ook dit jaar weer nieuwe delen in de routes ten opzichte van vorig jaar. Onderweg is er voldoende gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een natje en droogje. Floravontuur Promotie Zoetermeer nodigt iedereen uit tot deelname aan deze fantastische wandeltocht.

Foto-O8GSJXTO1Afstanden
De routes voor dit jaar zijn 5, 10, 15, 20, 25 en 40 km. De korte afstanden zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen met een beperking of de recreatieve wandelaar. De lange afstanden zijn meer voor de geoefende loper en zijn een prima training voor bijvoorbeeld de vierdaagse. Ook Nordic Walkers en wandelaars met GPS zijn welkom. Hiervoor zijn de afstanden 10 & 15 km geschikt.

Puzzeltocht
Ook dit jaar voor de wandelaars die van puzzelen houden de mogelijkheid om op de 5 en 10 km mee te doen aan een foto-puzzeltocht. U krijgt een route met daarop afgebeeld een aantal foto’s mee. Onderweg zoekt u de punten die gefotografeerd zijn en beantwoord u de daarbij behorende vraag. De route ligt vast en krijgt u uitgeschreven mee. Met deze puzzelwandeltocht kunnen verschillende prijzen worden gewonnen.

Starttijden
Start- en eindpunt is SnowWorld Zoetermeer aan de Buytenparklaan 30. De starttijd voor de verschillende wandelroutes zijn  terug te vinden op www.promotiezoetermeer.nl. Finishen kan tot uiterlijk 17:00 uur. De kosten per persoon zijn €3,50 en voor kinderen tot 12 jaar €2,-. Groepen met meer dan 10 personen betalen €2,50 per persoon. Leden van een wandelbond kunnen op vertoon van hun wandelpas €0,50 korting krijgen. Inschrijven kan alleen bij het startbureau op zaterdag 25 mei. Onderweg kunt u gebruik maken van ondersteunende faciliteiten en is er de gehele dag EHBO aanwezig. Bij de verschillende rustpunten is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

De wandeling komt mede tot stand door Fonds 1818, Drukkerij Uleman, SnowWorld Zoetermeer,  Sportief Wandelgroep Zoetermeer en KNBLO.

-advertenties-

-goede doel-