oldtimers

Op zaterdag 18 mei organiseren, op verzoek van de Winkeliersvereniging Dorpsstraat, Erik van Lieshout en Jacques Boonekamp voor de 13e keer de Oldtimerdag Dorpsstraat Zoetermeer.

amerikaanse-auto-silverdome3Een dag waar niet alleen Oldtimers in de belangstelling staan, maar door een jaarlijks wisselend thema is het een dag vol vermaak is voor het hele gezin.

In 2012 was het thema Engeland, met ruim 180 klassieke voertuigen van 25 jaar en ouder. De voertuigen deden mee aan de toertocht evenals het concours de élégance.

Dit jaar is het thema Amerika. De Amerikaanse klassiekers krijgen extra aandacht en daar wordt een eigen plein voor ingericht. Uiteraard zijn ook nu weer alle klassiekers welkom!

De toertocht heeft een lengte van maximaal 100 kilometer en laat weer zien dat de Randstad prachtige plekken met fraaie wegen kent. De uitgezette toertocht kent allerlei opdrachten, maar is zeker geen wedstrijd. Aansluitend kan er in de middag worden aangesloten in de Dorpsstraat om deel te nemen aan het concours de élégance; een statische show van alle klassiekers. Vanaf half twee worden de klassiekers en hun bestuurders weer in de Dorpsstraat verwacht voor het Concours de élégance.

In de Dorpsstraat wordt gezorgd voor entertainment. Er zal een Amerikaanse BBQ georganiseerd worden, hamburgers, Amerikaans bier, vele optredens en meer….

 

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door HABO GWW, Floravontuur Promotie Zoetermeer, de Winkeliersvereniging Dorpsstraat en zal in beeld gebracht worden door Zoetermeer actief.

-advertenties-

-goede doel-