Wegwerkzaamheden Zwaardslootseweg en rotonde Muzieklaan

verkeersbord WegwerkzaamhedenDe Zwaardslootseweg wordt ter hoogte van de Meerpolderdijk aangepast. Hier komt een fietsoversteek. De werkzaamheden duren van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei tussen 09.00 en 15.00 uur. De Muzieklaan wordt geheel afgesloten. Het verkeer op de Zwaardslootseweg wordt gedurende de werkzaamheden met verkeerslichten om en om doorgelaten.

Van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei worden op de rotonde Zwaardslootseweg-Muzieklaan verhoogde fietsoversteken geplaatst tussen 09.00 uur en 15.00 uur. De Muzieklaan wordt geheel afgesloten. Het verkeer op de Muzieklaan wordt omgeleid. Op de Zwaardslootseweg is beperkt verkeer mogelijk.

Van 27 mei t/m donderdag 30 mei wordt de Zwaardslootseweg tussen Meerpolderdijk en Muzieklaan opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden duren van 20.00 uur toto 06.00 uur. Er is dan geen verkeer mogelijk. Het verkeer naar en van Leiden wordt naar de A12/A4 geleid. Het Verkeer vanaf Stompwijk naar Zoetermeer vice versa wordt binnendoor omgeleid. Lijnbus 365 van busmaatschappij Arriva wordt omgeleid via een nog nader te bepalen route.

Vanaf 30 mei 06.00 uur, is de weg weer open voor verkeer.

Bijzondere weersomstandigheden of technische problemen kunnen de uitvoering van het werk beïnvloeden. Hebt u vragen, dan kunt u bellen met telefoonnummer 14 079.

Kijk voor informatie over werkzaamheden en verkeershinder in de stad op www.zoetermeer.nl > Over Zoetermeer > Actueel > Wegwerkzaamheden

-advertenties-

-goede doel-