le-woonhart7Zoekt u iets leuks om te doen op Hemelvaartsdag? Veel winkels zijn gesloten, maar in het Woonhart kunt u wel van 12 tot 17 uur terecht voor vele leuke woonideeën! Ook het pas geopende restaurant de Eetkamer in het Woonhart staat weer klaar om alle bezoekers met lekkere trek te voorzien van een hapje en een drankje.

Ook het Stadsmuseum is vandaag open en toont de speciale Oranjecollectie. Het stadsmuseum is speciaal voor de troonwisseling omgedoopt in Oranjemuseum, met historische foto’s van het koningshuis, oranje herinneringsstukken en souvenirs uit verzamelingen van Zoetermeerders. Het museum is tijdens de Oranjeweken te bezoeken voor de speciale entreeprijs van € 1,00.

Wie nog meer Koninklijke museumstukken wil zien kan terecht bij de expositie van Staatsportretten van al onze koningen en koninginnen sinds Koning Willem 1. De expositie is te bezichtigen in Eetcafé Meerzicht aan de Albrandswaard 1.

najaarskermisWie liever wat meer actie wil kan terecht in de attracties van de Zoetermeerse kermis bij Silverdome. Tot en met 12 mei staat de kermis op het Evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat. Voor de kermisliefhebbers zijn er kortingsbonnen beschikbaar via de site www.kermiskorting.nl  

Ook kunt u zwemmen in de meivakantie, zwembad De Veur is van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor recreatiezwemmen.

-advertenties-

-goede doel-