mooi4jouLeerlingen van middelbare scholen zijn sinds 2011 officieel verplicht tot het volgen van een Maatschappelijke Stage (MaS); zij leveren gedurende hun schoolcarrière een onbetaalde bijdrage aan de maatschappij en maken kennis met vrijwilligerswerk.

Stichting MOOI en de gemeente Zoetermeer reiken dit jaar voor de vierde keer de MaS Awards uit aan (vrijwilligers)organisaties die inspirerende en leerzame maatschappelijke stageplekken aanbieden voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Daarnaast worden ook leerlingen beloond die zich op een bijzondere manier hebben ingezet tijdens hun stage. De MaS Awards zijn in het leven geroepen om vrijwilligerswerk onder jongeren te promoten en als teken van waardering voor organisaties die stageplekken aanbieden. Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de prijswinnaars. Er zijn mooie (geld)prijzen te winnen!

De Awards worden uitgereikt door wethouder Mariëtte van Leeuwen op woensdag 5 juni tussen 16.30 en 17.45 op het Picasso Lyceum. Stagebieders en leerlingen kunnen nog tot 10 mei aangemeld worden via www.mooi4jou.nl. Wilt u dit evenement bijwonen? U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de Maatschappelijke Stages in Zoetermeer kunt u contact opnemen met Marije Arnouts, makelaar Maatschappelijke Stages via bovengenoemd mailadres of door te bellen met 079 3466111.

-advertenties-

-goede doel-