Foto720 KBTTVVUU

op de bouwplaats van de nieuwe Koningin Beatrixschool werden de pannenkoeken enthousiast ontvangen

Vrijdag 27 maart was het Nationale Pannenkoekendag. Om dit te vieren hebben de leerlingen uit groep 1, 2 en 3 van de Koningin Beatrixschool de bouwvakkers van hun nieuwe school verrast met zelf gebakken pannenkoeken. Ze moesten even wachten voordat ze het bouwterrein op mochten, want er werd net een deel van de grote trap geplaatst. Toen dat klaar was, konden ze de tafel dekken en was het tijd om pannenkoeken te eten.

Er was meer dan genoeg voor iedereen en de bouwvakkers waren erg blij met deze extra pannenkoekenpauze. Na het pannenkoeken eten konden de kinderen en de juffen zien hoe ver de bouw al gevorderd is. Onder begeleiding van enkele bouwvakkers zijn de kinderen en de juffen daarna weer terug naar school gegaan en kon iedereen weer aan het werk.

DSC 0472 SDC15486

Ook dit jaar organiseerde de Koningin Wilhelminaschool weer de pannenkoekendag voor ouderen uit de buurt en opa's en oma's. De kinderen van groep 8 gingen pannenkoeken bakken voor de ouderen in Vivaldi. Alle groepen hadden een eigen taak; versieren van de tafelkleden, bakken en het ronddelen van de pannenkoeken.

 

-advertenties-

-goede doel-