filmopname iconFilmen kun je tegenwoordig niet alleen met een videocamera, maar ook bijna met elk fototoestel en elke telefoon. Er wordt vandaag de dag dan ook meer gefilmd dan ooit. We vinden het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld, dat we alles vastleggen. Maar, al dat filmmateriaal verdwijnt vaak nadat we het eenmaal bekeken hebben.

Er zijn maar weinig filmers die thuis de moeite nemen om hun filmmateriaal te bewerken. Dat komt o.a. omdat de gemiddelde filmer niet weet dat er met al dat filmmateriaal een hele leuke hobby kan worden gestart. Er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden om je filmmateriaal te bewerken tot een leuk resultaat.

Filmgroep Zoetermeer biedt vanaf 8 april aan belangstellenden de mogelijkheid om zich onder deskundige begeleiding te verdiepen in een paar populaire filmmontageprogramma’s. Voor de bezitters van een Apple computer wordt de cursus Final Cut Pro X aangeboden en voor de bezitters van Casablanca apparaten wordt het gelijknamige montagepakket verkend. Voor Pc denken we vooral aan Pinnacle/Avid. Bij voldoende belangstelling voor andere montagepakketten kan ook daarin worden voorzien.

Gestart wordt met een introductie programma op 8 april, in de Recreatiezaal Petuniatuin, Parkdreef 7A. Vervolgens wordt op 4 cursusdagen nader ingegaan op de verschillende mogelijkheden van de pakketten.

Meer informatie en opgave voor beide cursussen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De introductieavond is gratis, de kosten van de cursus zijn afhankelijk van de belangstelling maar zullen rond de 25 euro liggen.

 

Alle cursussen in Zoetermeer vindt u ook terug op ons cursusoverzicht: www.zoetermeeractief.nl/agenda/cursussen

-advertenties-

-goede doel-