ShowWatjeKanBen je tussen de 4 en 12 jaar? Kan je goed zingen, dansen, muziek maken, goochelen of grappen maken? Of heb je een ander talent? Wacht niet langer en geef je snel op voor de Show Wat je Kan! talentenjacht bij één van de BSO-locaties van Kern Kinderopvang Zoetermeer bij jou in de buurt!

Deelname is gratis. Je moet je wel even inschrijven. Wacht niet te lang want vol is vol. Inschrijven kan door het invullen van een inschrijfformulier op één van de locaties van Kern Kinderopvang Zoetermeer. Kijk op showwatjekan.nl voor de locatie het dichtst bij jou in de buurt. Er komt een winnaar in de leeftijdscategorie 4 tot en met 7 jaar en 8 tot en met 12 jaar.

Finales

In april 2015 worden de voorrondes gehouden, in mei de regionale finales én op 17 juni strijden de winnaars van de regionale finales om de winnaarstitel in de grote finale, in een groot theater.

 

Kern Kinderopvang Zoetermeer vindt het belangrijk dat kinderen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen. Ieder jaar ligt focus op één van de thema’s uit de pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’. In 2015 ligt de focus op het thema Kunst & Expressie. Show Wat je Kan! geeft kinderen de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen én te laten zien. Kern Kinderopvang Zoetermeer wil alle kinderen uit de wijk de kans geven om hun talent te laten zien. Dus doe mee én Show Wat je Kan! Voor meer informatie: www.showwatjekan.nl

-advertenties-

-goede doel-