silverdome schaatsenHet schaatsseizoen in de SilverDome wordt in het weekend van 28 en 29 maart feestelijk afgesloten met op zaterdagavond een schaatsdisco en op zondagmiddag een smeltfeest. Jong en oud zijn van harte welkom om het winterseizoen uit te komen luiden!

Schaatsdisco

Op zaterdagavond 28 maart zal de ijshal nog één keer veranderen in een discotheek tijdens de laatste editie van het Discoschaatsen. Deze editie is geheel in Apres Ski Stijl. Van 20:00 uur tot 23:00 uur draait de DJ de leukste Après-Ski nummers. Tickets zijn verkrijgbaar op de website (met 20% korting) of aan de kassa van SilverDome.

Smeltfeest: ijspret voor een knaak!

Op zondag 29 maart wordt het winterseizoen definitief afgesloten tijdens het SilverDome Smeltfeest. Tussen 13:30 en 18:00 kunnen jong en oud schaatsen in discosferen, jumpen op het speelplein en de laatste rondjes schaatsen op de Oval. De entree voor deze middag bedraagt slechts € 2,50 per persoon.

Zomerijs

Medio april is weer ijs beschikbaar voor een maand vol zomerijs op de ijshockeybaan. Diverse ijsverenigingen en kunstrijd(st)ers zijn in deze periode volop in trainingen. De ijsbaan is deze maand alleen op woensdag geopend voor Publieksschaatsen van 14:30-17:00 tijdens de wekelijkse kidsmiddag voor bijvoorbeeld een cool kinderfeestje!

-advertenties-

-goede doel-