fototalentawardDe Zoetermeers Tyra Wiertz (14) trad zaterdag op tijdens het Rokkeveen Junior Talent in winkelcentrum Rokkeveen In Zoetermeer. De jury roemde haar vooral om haar goede timing, haar duidelijke uitspraak en het laten horen van de verschillende facetten van haar stem. Ze konden duidelijk horen dat zij al veel ervaring had.

Een jurylid kreeg kippenvel van haar vertolking! Tyra won met haar vertolking van Afscheid (Glennis Grace) de eerste prijs op het Talenten toernooi.

De Zoetermeerse heeft ook weer diverse nieuwe TV-rollen te pakken! Op dit moment is Tyra te horen als Quin in de Nickelodeon serie Zoey-101(seizoen 3). Daarnaast heeft zij als stemactrice de rol van Bella gekregen, in de nieuwe Nickelodeon serie: Bella and the Bulldogs. Ook is Tyra weer te zien als Sabine Krul, oudste zus van Renee Krul(hoofdrolspeelster) in Spangas (seizoen 9) in diverse afleveringen.

Vanaf vrijdag 20 maart (om 20.30 uur) zal Tyra zingend optreden als Maria van The Sound of Music, in het nieuwe SBS6 TV-programma Popster.

Foto: van Jan van Es

-advertenties-

-goede doel-