IMG 2159Wie nog kaarten wil voor de schitterende uitvoering van de Disneymusical Beauty and the Beast door Waanzin Theaterproducties moet snel zijn: van de 7 geplande voorstellingen zijn er enkel nog voor zaterdagmiddag 28 maart kaarten te krijgen. De sprookjesachtige musical wordt opgevoerd in het Kwadrant Theater en is alleen nog komend weekend te zien.

IMG 1243 IMG 1227

De productie is werkelijk tot in de puntjes verzorgd, niet alleen de talentrijke cast heeft alles gedaan om de voorstelling perfect neer te zetten, ook alle details eromheen kloppen. Zo is veel aandacht besteed aan de prachtige kostuums, waardoor de huisraad van het kasteel van het Beest echt tot leven kan komen. Mevrouw La Commodia is in het stuk omgetoverd tot een prachtige kledingkast en natuurlijk ontbreken ook de klok, kandelaar en het theekopje niet. De hoofdrollen worden prachtig gezongen door Britta Ruijters, die Belle speelt en Raygin Fullinck die de rol van Gaston op zich neemt. De rol van het Beest was een prachtige vertolking van Edwin van Enkhuijzen, die zijn beest dan weer ruw en grof, dan weer heel gevoelig neer zet.

Beauty and the Beast vertelt het bekende verhaal van de avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt. Een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, hilarische scenes, schitterende kostuums en prachtige muziek. De  muziek wordt tijdens de voorstelling gespeeld door een live orkest, het Theaterorkest.nl onder leiding van dirigent Timo Pronk. Het is jammer dat je het orkest tijdens de voorstelling niet kan zien, maar ze laten des te duidelijker van zich horen en zetten de sfeer van de voorstelling haarfijn neer. Via een directe televisie verbinding staan dirigent en spelers met elkaar in contact en kunnen zo snel op elkaar reageren.

Kaartjes voor de voorstelling (á €15,-) zijn te verkrijgen via: www.greg-baud.nl/index.php/gb-tickets.html

 

20150315 43703 20150315 43800
De interactie tussen het theaterorkest en de cast was in de repetities wel duidelijk te zien!
20150315 43783 20150315 43817

Foto's: RedLine Fotografie voor de voorstellingsfoto's en Mark Neijssel voor de repetitie foto's.

 

-advertenties-

-goede doel-