NLdoet Kern Kinderopvang Zoetermeer kleurt de wereldTijdens NL doet, de grootse vrijwilligersactie van Nederland, waren alle locaties van Kern Kinderopvang Zoetermeer actief. Het motto was ‘Samen kleuren we de wereld’.

De kinderen van Speelhuis Het Zwanennest Forelsloot hebben zelf heerlijk koekjes gebakken voor de ouderen van Petuniatuin. De kinderen van buitenschoolse opvang Het Kwakernest hebben goed gevulde tasjes uitgedeeld aan de ouderen in de buurt. In deze tasjes zaten zelf geknutselde geplakte en geverfde kunstwerken én wat lekkers. Genieten voor jong en oud.

Gezellig druk was het tijdens de high tea voor alle bewoners en belangstellenden bij buitenschoolse opvang Het Lepelaarsnest en IKC De Piramide. Jong en oud ontmoeten elkaar ook tijdens de gezellige high tea op kinderdagverblijf Het Meeuwennest. De door de kinderen klaar gemaakte en geserveerde hapjes gingen er in als koek.

Het zwerfvuil in de buurt werd opgeruimd door de kinderen van buitenschoolse opvang Het Eksternest. De peuters zijn druk bezig geweest in het adoptiegroen aan het Topaas. Ze hebben geharkt, plantjes water gegeven, gras geknipt en geschept. Daarna lekker buiten Oud-Hollandse spelletjes spelen samen met de opa’s en oma’s. Dat was genieten voor jong en oud op buitenschoolse opvang Het Koekoeksnest. Verder was er een kinderdisco georganiseerd voor de kinderen van de Voedselbank. Samen de wereld kleuren is leuk.

Daarom NLdoet

Het Oranje Fonds organiseerde op 20 en 21 maart - samen met duizenden organisaties in het land - NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Voor elkaar klaar staan. Iemand helpen. Plezier hebben en samen een klus klaren. Kern Kinderopvang Zoetermeer vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn in de gemeente Zoetermeer. We willen kinderen bijbrengen dat het zinvol én leuk is om iets voor iemand anders te doen.

-advertenties-

-goede doel-