WZH Oosterheem teddybeer verplegenDe Open dag van Zorg en Welzijn bij WZH is gezellig druk verlopen. Bezoekers konden deelnemen aan een rondleiding door het woonzorgcentrum en kinderen mochten hun teddybeer verplegen, creatief aan de slag met een kleurplaat of deelnemen aan een workshop cupcakes bakken. Het kon allemaal tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn bij WZH.

WZH Schoorwijck Cupcakes versieren2WZH Oosterheem, WZH Schoorwijck en WZH Waterhof openden op zaterdag 21 maart tussen 11.00 en 14.00 uur de deuren voor bezoekers. Tijdens de open dag konden bezoekers meer te weten komen over de verschillende soorten zorg en diensten die WZH biedt, wat zij als vrijwilliger voor de cliënten van WZH kunnen betekenen en over onze vacatures.

Activiteiten voor kinderen

‘Wat een gezellige dag!’, laat een bezoeker bij WZH Oosterheem weten. ‘Leuk dat er zoveel te doen is voor kinderen. De workshop teddyberen verplegen is ook nog eens leerzaam.’

Vrijwilligers

Wij kunnen niet zonder vrijwilligers! Mede dankzij hen kunnen wij onze cliënten nog beter ondersteunen in hun wensen en behoeften. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij WZH, maar heeft u de open dag gemist? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Bekijk www.wzh.nl/vrijwilligers voor meer informatie.

Vacatures

Tijdens de Open dag van Zorg en Welzijn konden werkzoekenden meer te weten te komen over de vacatures die WZH heeft openstaan. Heb jij de open dag gemist, maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan www.wzh.nl/vacatures voor meer informatie.

Over WZH

WZH behoort met locaties in onder meer Den Haag, Voorburg, Zoetermeer en Leidschendam tot een van de grotere koepelorganisaties op het gebied van ouderenzorg in de regio Haaglanden. Meer dan 2500 cliënten ontvangen dagelijks zorg op maat in een veilige en geborgen woonomgeving met meer dan 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers.

 

-advertenties-

-goede doel-