rolstoel4daagse2 2Palet Welzijn organiseert in samenwerking met diverse organisatie dit jaar van maandag 18 mei tot en met donderdag 21 mei voor de negende keer de rolstoelvierdaagse. Vorig jaar namen 285 deelnemers en meer dan 400 vrijwilligers deel aan dit evenement. Voor de deelnemers die afhankelijk zijn van een rolstoel is een wandeling niet zo vanzelfsprekend. De deelnemers genieten dan ook volop van de tochten door Zoetermeer en de afsluiting met muziek.

Dit jaar hoopt de organisatie van de rolstoelvierdaagse nog meer deelnemers te begroeten. En dat betekent dat nog meer vrijwilligers nodig zijn. Duwt u mee? Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Gerda Neehoff via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast wordt er op donderdag 21 mei voor de tweede keer een scootmobieltocht gereden. Deelnemers mogen zich aanmelden bij Sabine Wendling via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bewoners van de verpleeghuizen en verzorgingshuizen kunnen zich bij de activiteiten coördinator inschrijven.

-advertenties-

-goede doel-