avond4daagse3 2De Zoetermeerse avondwandelvierdaagse wordt dit jaar van maandag 1 t/m donderdag 4 juni gehouden, de organisatie verwacht weer ruim 3000 betalende bezoekers. Met ‘meelopende’ ouders erbij zal het aantal wandelaars waarschijnlijk ruim het dubbele hiervan zijn. De inschrijving voor de vierdaagse gaat deze week al van start!

Scholen kunnen zich op vrijdagavond 20 maart van 19.00 tot 21.00 uur komen voorinschrijven voor de avondwandelvierdaagse bij ARV Ilion aan de van der Hagenstraat 36. Ook kunnen scholen zich komen inschrijven op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart van 11.00 tot 15.00 uur op het Safarigeel 70 in de wijk Rokkeveen. Om lang wachten bij de start te voorkomen kan de individuele wandelaar zich ook laten voorinschrijven op de volgende avonden: dinsdag 26 t/m vrijdag 29 mei van 19.00 tot 21.00 uur op het Safarigeel 70 in wijk 18 te Rokkeveen.

De start en finish is dit jaar weer op het Stadhuisplein. De starttijd is van 18.00 tot 18.30 uur. Het startbureau is bij eetcafe ‘The Old Pal’ op het Oostwaarts 4. Er zijn 2 afstanden te lopen, namelijk 5 en 10 km. De routes die niet gepijld zijn lopen elke dag door andere wijken en schitterende parken van Zoetermeer. De routes zijn dit jaar weer enigszins aangepast. In verband met de bouwwerkzaamheden aan het Cadenza is het Oostwaarts dit jaar maar beperkt toegankelijk.

Ook dit jaar is het inschrijfgeld niet verhoogd. De kosten voor vier dagen wandelen bedragen 5 Euro inclusief medaille, diploma, sticker en versnapering. Ook is er weer een donatie aan een goed doel. De Stichting avondvierdaagse heeft gekozen voor Speel-o-theek Meerspel in Zoetermeer.

Aangezien de avondvierdaagse geheel door vrijwilligers georganiseerd wordt, kunnen zij altijd nog wat hulp gebruiken voor één of meerdere dagen. De avondvierdaagse is een onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond. Sinds kort is er een eigen site : www.avondvierdaagse-zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-