zwanenmeer utopolisDinsdag 17 maart kunt u, via satellietverbinding, live genieten van de balletvoorstelling Het Zwanenmeer in Utopolis. Vanuit Covent Garden in Londen wordt het ballet, met de prachtige muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski live opgevoerd en direct uitgezonden.

Het Zwanenmeer is zonder twijfel één van de beste romantische balletten. Het betoverende verhaal van een mooie vrouw die in een zwaan transformeert en een hartverscheurende ode aan de kracht van de liefde. Het Zwanenmeer is een perfecte synthese tussen choreografie en muziek. Hoewel Tsjaikovski in zijn leven het succes niet heeft meegemaakt, is zijn eerste balletpartituur synoniem geworden aan ballet. Daarbij heeft Het Zwanenmeer generaties dansers geïnspireerd, en is het ook omarmd door het publiek.

zwanenmeer utopolis2Vanaf de prille begindagen van The Vic-Wells Ballet, is Het Zwanenmeer één van The Royal Ballet’s sleutelwerken geweest. De Hof scènes in de eerste en derde akte hebben een duistere betoveringskracht die geworteld is in de weelderige stijl van Carl Fabergé, terwijl de beroemde ‘witte’ aktes aan het meer doortrokken zijn van een ijle mist en betoverend maanlicht.

De flyer en het programmaboekje zijn verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop.

Dinsdag 17 maart 2015

Inloop: 19.45 uur

Zaal open: 20.00 uur

Start programma: 20.15 uur

€ 22,50 (incl. 2 drankjes)

Tickets reserveren: 079-33 00 366

Tickets kopen: kassa van de bioscoop of e-tickets op www.utopolis.nl

-advertenties-

-goede doel-