bu winkelcentrum3Op donderdag 19 maart 2015 kunnen wijkbewoners Buytenwegh – De Leyens in gesprek met burgemeester Aptroot, Petra Verhoekx, politiechef in Zoetermeer en wijkwethouder Taco Kuiper over de veiligheid in hun wijk. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats bij Reakt aan de Teldersrode 25 in winkelcentrum Buytenwegh. De opzet is anders dan vorig jaar. Dit keer kunnen wijkbewoners tijdens de avond ook meedoen aan twee workshops over inbraakpreventie en brandveiligheid. Alle wijkbewoners zijn welkom.

Aanmelden kan bij de wijkpost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079 3469009.

De burgemeester bezoekt samen met de wijkwethouders en de politiechef de komende maanden alle wijken in Zoetermeer. Het doel van de bezoeken is om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van de veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de veiligheidsbijeenkomsten zijn gemeld en besproken. Voorafgaand aan de bijeenkomst maakt het gezelschap een ronde langs veilige en onveilige situaties in deze wijken, die inwoners hebben aangedragen.

-advertenties-

-goede doel-