scouting jmc clubhuis2Op zaterdag 21 maart 2015 gaan de handjes uit de mouwen bij de Zoetermeerse scoutinggroep John McCormick (JMC). Het rode clubgebouw ‘De Chute’ aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyll sportpark bestaat namelijk 15 jaar en is toe aan een nieuw likje verf en een grondige schoonmaakbeurt.

Om deze grote klus te klaren kunnen de scouts alle hulp goed gebruiken. Naast de leden en leiding zijn ook andere helpende handjes van harte welkom. Een reden voor de Scoutinggroep om zich voor deze klus aan te melden op de NLdoet-site.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Met voldoende vrijwilligers hopen de scouts zaterdag 21 maart tussen 09.00 en 17.00 uur een mooi eindresultaat te behalen: Een deel van het clubhuis is geschilderd en kan er weer jaren tegenaan. De ramen zijn gelapt, spinragvrij, de keuken is spik en span. De dakgoten hangen weer recht en zijn lekvrij. Hinderlijk onkruid is aangepakt. Kortom het is weer fris en schoon.

Wil je met Scouting JMC samenwerken, in een leuke sfeer, voor een fris en gezond uiterlijk van het clubhuis?   Meld je dan aan via de website www.nldoet.nl of bel contactpersoon Stefan Tiebosch op 06-50738251. Een dagdeel helpen kan ook. Voor de lunch wordt gezorgd.

Meer informatie over Scouting JMC is te vinden op de website www.johnmccormick.nl.

Naast het klussen tijdens NLdoet heeft de groeiende Scoutinggroep ook ruimte voor nieuwe enthousiaste creatieve vrijwilligers bij de bevers (jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar), de welpen (zowel bij de jongens als de meisjesgroep voor kinderen van 7 tot 11 jaar) en bij de vrijbuiters (jongens en meisjes van 12 tot 21 jaar met leer-, aandachts- en contactproblemen).

Geïnteresseerden kunnen bellen voor een afspraak of verdere informatie naar Robert-Jan Fromberg op telefoonnummer 06-22917045 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast nieuwe vrijwilligers hebben de bevers ook ruimte voor meisjes van 5 tot 7 jaar. Voor info en opgave van jeugdleden bel je Robert Bakker op 079-3418140 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-