Atelier Debora MakkusOnlangs heeft Debora Makkus haar nieuwe atelierruimte bij ATELIERS 99A in de Dorpsstraat betrokken. Op zaterdag 14 maart is haar atelier voor het eerst open voor publiek. Van 13.00 tot 17.00 uur bent u welkom. De andere vier ateliers zijn dan eveneens open.

In het voormalig Atelier Modeltekenen heeft Debora Makkus nu een ruime werkplek in ATELIERS 99A. Haar schilderijen worden (inter)nationaal geƫxposeerd en aangekocht. Ze schildert portretten en stillevens in een herkenbare dynamisch realistische stijl. Ook maakt ze grote naakten, die onder andere te zien waren in de drukbezochte tentoonstelling 'LEVENSGROOT' in Stadsmuseum Zoetermeer in 2012. Inmiddels heeft zij een tiental museale exposities op haar naam staan. Eind 2014 ontving ze een award bij een internationale expositie in Bologna.

Zaterdag 14 maart van 13.00 - 17.00 uur bent u van harte welkom bij Debora Makkus, Ria van Dijk, Joke Meijer, Marja Milo en Natalie Vinke, Dorpsstraat 99a, ingang achter het terras met de lange traptreden van LunchcafƩ de Zoetelaar.

Voor meer informatie: www.ateliers99a.nl.

-advertenties-

-goede doel-