expositie atelier daniel

Kunstenaars Pieter Schuurman en Tineke Reuser

De opening van de expositie - van de kunstwerken van Tineke Reuser en Pieter Schuurman - vindt plaats op zaterdag 14 maart van 11.00 tot 13.00 uur in Schildersatelier Daniel aan de Zuidwijkstraat 86. De kunstenaars stellen zich voor.

Pieter Schuurman Hess

"Ik ben Pieter Schuurman Hess (60) en ik teken al sinds mijn jeugd, later ben ik ook gaan reclame(na)schilderen. Ik ben tien jaar werktuigbouwkundig tekenaar geweest. Bij Daniel ben ik in 2007 begonnen. Ik werk het meest met doek en acryl en laat het eerst gebeuren en ga er daarna mee verder totdat ik tevreden ben. Als ik een idee heb maak ik veel foto's of zoek op internet naar voorbeelden daarna bestudeer ik het onderwerp uitgebreid. Maar als ik een mooi boomstronkje zie liggen dan kan ik ook de verleiding niet weerstaan om daar een kunstwerkje van te maken.

Tineke Reuser

"Ik ben Tineke Reuser (57) en ik teken ook al sinds mijn jeugd, later ben ik gaan schilderen. Eerst met aquarel- en de laatste jaren met acrylverf, zoals de tweejarige cursus "kunstzinnige vorming". Bij Daniel ben ik me gaan interesseren voor "recycling art". Ik ben begonnen met het verzamelen van verloren wieldoppen en deze gaan beschilderen. Bij hem heb ik ook geleerd met acryl te schilderen. Het laatste jaar ben ik wat meer abstract gaan werken, gewoon maar mijn gevoel volgen op het doek en kijken wat er ontstaat.

expositie atelier daniel tineke

Kunstwerk van Tineke

Meer informatie over de expositie en het atelier vindt u op: www.kunstisvaniedereen.nl.

-advertenties-

-goede doel-