150306 internationale vrouwendagDeze dames liepen tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in Meerzicht mee tijdens de modeshow.

Tijdens de Internationale Vrouwendagviering in de wijk Meerzicht hebben 150 vrouwen en een enkele man deelgenomen aan tal van workshops in en rond het winkelcentrum en PiëzoCentrum Meerzicht. Wethouder Isabelle Vugs opende deze feestelijke dag die als thema had ‘zorg voor elkaar’. De dag werd georganiseerd door de winkeliersvereniging van winkelcentrum Meerzicht, Soetermare en Piëzo. Leerlingen van het Stedelijk College hielpen om de verschillende workshops in goede banen te leiden. Wethouder Marc Rosier opende de afsluitende modeshow voor vrouwen en de creatieve markt in het winkelcentrum. Ook deze twee onderdelen van de viering trokken veel belangstelling.

Van 09.00 tot 14.00 uur zetten verschillende organisaties zich in om workshops te geven aan de aanwezigen tijdens deze viering van Internationale Vrouwendag in Meerzicht. Zo werd er een workshop brandveiligheid verzorgd door de brandweer, hebben energieconsulenten van Piëzo voorlichting gegeven over energie besparen, gaven medewerkers van Alphega apotheek massages en kon men ook juridisch advies krijgen of met een diëtist van de Vierstroom door de supermarkt lopen.

Als afsluiting van de dag vond een kleurrijke modeshow plaats waar aanwezige vrouwen zich in hun mooiste outfit op de catwalk toonden. Al met al een zeer geslaagde dag.

Fotograaf: Henk Leentfaar

 

-advertenties-

-goede doel-