le langeland2Zoetermeerder en voormalig lijsttrekker van TROTS Zoetermeer maakt zich ernstige zorgen over het voortbestaan van het LangeLand ziekenhuis. In een ingezonden brief wil hij zijn zorgen uiten en vraagt hij zich af waarom er nu alweer op een onderzoek wordt aangedrongen door de zorgverzekeraars.

“Gisteren vernam ik een verontrustend bericht en dat het Langeland Ziekenhuis mogelijk toch gesloten gaat worden. Er is een verzoek gedaan door de Zorgverzekeraars aan de ACM (Autoriteit Consumenten Markt) nogmaals een aanvullende onderzoek uit te voeren over het behoud van het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer. Er is dus absoluut geen sprake van "Safe Haven".

Ook andere signalen wijzen er op dat het goed mis kan gaan. Waarom wordt bij het familiehuis de stekker er uit getrokken? (Noot redactie: per 1 mei)

Waarom worden de geluiden steeds sterker dat de Zorgverzekeraars tegen Ziekenhuis fusies zijn? Waarom komt het dan weer ter sprake dat een stad met meer dan 125.000 inwoners geen ziekenhuis mag hebben?

le langeland

Wanneer stopt de macht van de Zorgverzekeraars

Wanneer stopt de macht van de Zorgverzekeraars dat zij Onafhankelijk Organisaties zoals ACM duwen naar de uitkomsten die zij willen horen?

Helaas heeft de Zoetermeerse Politiek geen zeggenschap hierin, maar het is goed dat ieder Raads- en Commissielid, wethouders en Burgemeester Charlie Aptroot van de gemeente Zoetermeer, samen met de directie van het Langeland Ziekenhuis en alle belangenverenigingen, burgers en buitenlui de handen in één slaan en alles op alles gaan zetten het tij op tijd te keren.

Kortom: Ik maak mij grote ZORGEN...Ik hoop u ook”

Ton Lammertink.

 

Lees in het dossier langeLand:

Sluiting EHBO

Sluiting absurd

Handen af van Land

Acties tegen sluiting EHBO

 

 

-advertenties-

-goede doel-