jantjebetonIn de week van 9 t/m 14 maart gaan de scouts van Scoutinggroep John McCormick (JMC) de straat op om te collecteren voor Jantje Beton, het Nationaal Jeugd Fonds. De leden van Scouting JMC worden uitgedaagd zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen.

50% van de opbrengst mag de vereniging houden, onder andere voor het bekostigen van de groepsactiviteiten. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan buitenspeelprojecten in verarmde speelbuurten.

Naast het collecteren delen de leden van Scouting JMC flyers uit. De groeiende scoutinggroep heeft namelijk ruimte voor nieuwe vrijwilligers en daagt daarom enthousiastelingen uit leiding te worden bij de Bevers, de Welpen (de jongens of de meisjesgroep) of bij de Vrijbuiters.

Elke week gaan creatieve mensen de uitdaging aan om binnen het team van vrijwilligers, nieuwe activiteiten voor de twee uur durende opkomsten te verzinnen. Naast deze opkomsten wordt er een enkele keer een weekend gehouden en als afsluiting van het seizoen is er een zomerkamp van een week.

Geïnteresseerden kunnen bellen voor een afspraak of verdere informatie naar Robert-Jan Fromberg op telefoonnummer 06-22917045 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast nieuwe vrijwilligers hebben de bevers ook ruimte voor meisjes van 5 tot 7 jaar. Voor info en opgave van jeugdleden bel je Robert Bakker op 079-3418140 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

-advertenties-

-goede doel-