CKC kleutermenuSpeciaal voor kleuters die alles leuk vinden en niet kunnen kiezen, start zaterdag 14 maart een nieuwe cursus Kleutermenu bij CKC & partners. Tijdens Kleutermenu gaan kleuters samen dansen, muziek maken, schilderen en spelen met taal. Op deze manier kan een kind diverse activiteiten proeven en zelf ontdekken waar het plezier in heeft.

Kinderen tussen de 4 en 6 jaar kunnen in de les kennis maken met de activiteiten dans, muziek, schilderen en spelen met taal, waarbij één thema centraal staat. De kleuters leren basisvaardigheden in een speels en gevarieerd pakket. Als afsluiting is er een heuse presentatie voor publiek en krijgen de kleuters een door hen zelf gemaakt boek mee naar huis.

Kleutermenu is leerzaam, veelzijdig en legt een mooie basis voor één van de vele vervolgcursussen bij CKC & partners. Weten de kinderen na het volgen van Kleutermenu nog niet wat ze het leukst vinden, dan kunnen ze de cursus nog een keer volgen. Het thema wisselt waardoor iedere cursus weer anders is!

Deze cursus van 13 lessen start zaterdag 14 maart bij CKC & partners. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-