Wack n Blithe

Coverband Wack ‘n Blithe

Zondagmiddag brengen de coverbands Wack ‘n Blithe & Fortunate Sons gezellige muziek in het podiumcafé van JJ Music House. De naam Wack 'n Blithe is een verbastering van Black and white. De bandleden genieten ervan om muziek te maken. Vooral covers die op papier niet direct herkenbaar zijn, maar op de bühne het 'o ja, die' moment bij het publiek bezorgen. Wack&Blithe bestaat uit Paul Souren (zang en percussie), Ruurd Asselbergs (gitaar), Hans Kramer (drums en zang), Dennis Velberg (gitaar en zang) en Karin Boon (bas en zang).

De Fortunate Sons staan garant voor lekkere vette rock/pop covers. Zij spelen met veel enthousiasme en een dikke knipoog. De vijf 'Sons' (eigenlijk vier en een 'daughter') spelen nummers waarvan je tenminste één refrein meebrult of op luchtgitaar meespeelt! Fortunate Sons bestaat uit Bob Oosterbaan (drums), Frank Haye (zang en gitaar), Rudie Bal (toetsen), Dennis Velberg (gitaar) en Karin Boon (bas). Aanvang 14.30 uur, entree is gratis! Voor meer info www.jjmusichouse.nl

JJ Music House is gelegen in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34A. Volg aan het einde van de weg het fietspad. Na 200 meter rechts ligt JJ Music House.

-advertenties-

-goede doel-