Op het bedrijventerrein van het Bredewater bevindt zich het opvallende kantoorgebouw onder de (bij)naam ‘De Mammoet’. Voorheen ook wel bekend als het ‘4MKB Center’ en in het verleden heeft de Abvakabo er kantoor gehouden.

Mammut 31

 

Hier wordt sinds een aantal jaar huisvesting geboden aan meer dan 25 lokale kleine ondernemers. De expertises van de verschillende huurders zijn heel breed. Zo kun je denken aan een bedrijf in de financiële administratie, een reisbureau, een zonnepanelenexpert en een webbureau.

Iedere professionele ondernemer vanaf 1 werknemer vindt in dit bedrijfsverzamelgebouw een prettige werkplek.

De nieuwe beheerder van het pand is Floris van Kuijeren van het bedrijf Victoria Consult. Het is zijn missie om het gebouw weer volledig tot bloei te laten komen.

Floris van Kuijeren small "Eind 2014 hebben wij in opdracht van Hanzevast Real Estate het beheer over dit unieke kantoorgebouw gekregen. Er is een hoge mate van saamhorigheid onder de huurders van dit gebouw en de sfeer is goed. We hebben echter alles in het werk gesteld om hier een geoliede machine van te maken en dat lijkt gelukt te zijn. De afgelopen weken hebben al diverse bedrijven hun nieuwe kantoorwerkplek bij ons gevonden. We merken dat er zich nu steeds meer huurders aanmelden. Meestal vinden deze bedrijven ons via een zittende huurder."
Beheerder Floris van Kuijeren  

Het onderscheidende vermogen van dit Zoetermeerse business center ligt volgens van Kuijeren in het feit dat er een relatief lage huurprijs wordt gerekend, men een kleine kantoorkamer kan huren en er wordt gewerkt met hele flexibele huurcontracten.

"De 4e etage is op dit moment niet in gebruik omdat daar diverse bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Als de aanloop van nieuwe huurders zich zo door blijft zetten, dan verwachten wij dat eind van dit jaar ook deze etage gereed gemaakt gaat worden voor verhuur.

Er wordt achter de schermen gewerkt aan een website en een marketingcampagne om het verzamelgebouw meer bekendheid te geven. Voor nu kunnen geïnteresseerde ondernemers kijken op de site van Victoria Consult: victoria-consult.com/bredewater

Mammut 11 Mammut 12 Mammut 5
De hal De ontvangstruimte Een werkplek

-advertenties-

-goede doel-