Het Stadshart viert de start van het voorjaar met een Lenteweek die nog duurt tot en met zondag 30 maart! De Lenteweek ging zaterdag 22 maart van start met een Voorjaarsplantenmarkt, terwijl tevens een folder met tientallen voorjaarsaanbiedingen werd gepresenteerd. Aanbiedingen die nog geldig zijn tot en met zondag 30 maart a.s.

dsc 9877De slotdag van de Lenteweek, op zondag 30 maart, belooft een fantastische dag te worden!
Tussen 12.00 en 16.00 uur presenteren de Stadshart winkeliers hun nieuwe collecties op een wel heel bijzondere manier. Om 15.00 uur geeft The Voice of Holland winnares Julia van der Toorn een optreden in de Burg. van Leeuwenpassage, waarna om 15.30 uur op de catwalk een spetterende Fashionshow volgt.

Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats van de Facebook actie. Want via de Stadshart Facebookpagina maakte men kans op een waanzinnige prijs! Door op Facebook een vriend of vriendin te taggen kon men samen met die vriend of vriendin kans maken op een Fashiontrip naar Warschau inclusief vlucht en 2 tickets voor het Warschau Fashionweekend. Deze reis wordt aangeboden door LOT Polish Airlines, terwijl Van Os Tassen en Koffers als extraatje een reiskoffer ter beschikking stelt.

-advertenties-

-goede doel-